Kompromisløse, når det gælder kvalitet

Vores løsninger holder på alle måder

Servicefilosofien hos Bluepack A/S er helt enkel: Dialogen er helt central – i kombination med åbenhed, troværdighed, viden, rådgivning og uddannelse.

Vi er samtidig helt kompromisløse, når det gælder kvalitet. For det har vores kunder brug for, at vi er. Kunderne har brug for emballageløsninger, der matcher de krav, de selv bliver stillet over for fra egne kunder og myndigheder.

Et spørgsmål om kvalitet

Kvalitet er også et spørgsmål om sikkerhed. For eksempel for de fødevare- og medicinalvirksomheder, der skal leve op til nogle ekstremt skrappe krav til kvalitet. For den vognmand, der skal transportere store mængder af byggematerialer. Eller for den håndværker, der skal modtage og arbejde med materialerne.

Alle har de brug for, at vi ved, hvad vi har med at gøre – og at vores løsninger holder på alle måder. Også når de bliver testet af myndigheder og andre eksterne aktører.

Kvalitetspolitik (ISO 9001)

Kvalitet sat i system

Indkøb, logistik og miljø

Velorganiseret indkøb og lager giver præcis levering.

Leveringen af dine bestillinger fra Bluepack A/S er altid præcis og til aftalt tid. Det er vores mål for alle bestillinger – og et mål, der kræver, at vi har et velorganiseret lager.

Det har vi centralt i Odense, hvor vores lager er opbygget ud fra principper om præcision, orden og en god service. Det er langt mere effektivt for vores kunder og nemmere for os, når produkterne er på deres rette plads. Tilgængelige og klar til turen ud til dig og dine opgaver.

Vi har desuden en tæt sammenhæng mellem salg, administration og lager i det daglige. Det giver overblik og flow hele vejen igennem processen fra bestilling til levering, hvilket giver en langt kortere reaktionstid.

Aktiv miljøprofil

Med en veldefineret profil på CSR-området (bl.a. arbejdsmiljø og socialt engagement) er det kun naturligt, at Bluepack A/S har en aktiv miljøprofil, som vi alle bidrager til i det daglige.

Alle medarbejdere sorterer deres affald med folie, pap, papir og jern som de største mængder. Sorteringen giver os mulighed for at levere affald med en meget høj genbrugsværdi.

Det betyder, at vi – modsat mange andre virksomheder – ikke skal betale for at aflevere vores affald. Samtidig gør vi en forskel for miljøet – til fælles bedste.

Vi holder dig opdateret

Love og regler

Love, regler og forordninger sætter dagsordenen i de fleste brancher og for de fleste af vores kunder. Bluepack’s rådgivning tager udgangspunkt i en viden omkring emballage til transport, der altid er opdateret på de krav, som du skal leve op til.

Vi tager nye forordninger ind i vores kvalitetskrav og procedurer, når de bliver vedtaget. Ikke når de træder i kraft. Dermed er både du og vi altid på forkant.

Når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere

Hensynet til love/regler spiller også ind, når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere. De skal ikke bare holdningsmæssigt være på linie med os (se afsnit om CSR). De skal også produkt- og kvalitetsmæssigt have det rette, høje niveau.

Det er helt nødvendigt, når man som Bluepack A/S har kunder i fødevare- og medicinalindustrien – og kunder, der skal vide sig på den sikre side, når de transporterer tonsvis af materialer.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os med det samme - vi sidder altid klar til at hjælpe.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing