Vi holder dig opdateret

Love og regler

Love, regler og forordninger sætter dagsordenen i de fleste brancher og for de fleste af vores kunder. Bluepack’s rådgivning tager udgangspunkt i en viden omkring emballage til transport, der altid er opdateret på de krav, som du skal leve op til.

Vi tager nye forordninger ind i vores kvalitetskrav og procedurer, når de bliver vedtaget. Ikke når de træder i kraft. Dermed er både du og vi altid på forkant.

Når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere

Hensynet til love/regler spiller også ind, når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere. De skal ikke bare holdningsmæssigt være på linie med os (se afsnit om CSR). De skal også produkt- og kvalitetsmæssigt have det rette, høje niveau. Det er helt nødvendigt, når man som Bluepack ApS har kunder i fødevare- og medicinalindustrien – og kunder, der skal vide sig på den sikre side, når de transporterer tonsvis af materialer.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os med det samme - vi sidder altid klar til at hjælpe.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing