Kontrol og dokumentation

Faste, velfungerende procedurer og synlige data

Kontrol og dokumentation med Bluepacks produkter har stor betydning for mange af de kunder, der anvender vores fleksible emballageløsninger. Kravene til kontrol og dokumentation varierer fra branche til branche. Langt de fleste kunder har dog brug for en dokumentation i forhold til den Bluepack-løsning, de vælger til håndtering og transport af både små og store mængder gods.

Dokumentation – en fast del af vores hverdag

Fokus på kvalitet, kontrol og dokumentation er en fast og integreret del af hverdagen hos Bluepack ApS. Vi samler og forholder os aktivt til den dokumentation, vi modtager fra både vores danske og udenlandske leverandører.

Disse data og nødvendige specifikationer gør vi synlige og tilgængelige ved at sende dem til vores kunder pr. mail.

Tæt samarbejde med Eurofinns

Bluepack ApS arbejder tæt sammen med Eurofinns, som vejleder og opdaterer Bluepack ApS på dette område. Det kan blandt andet være vedrørende ny lovgivning indenfor fødevareemballage med mere.

Reklamation -seriøs service, hurtige svar

Ved eventuelle reklamationer fra Bluepack-kunder ønsker vi at reagere hurtigt. Det er kutyme, at den enkelte konsulent besøger sin kunde og inspicerer problemet.

Sporbarhed er vigtig

Sporbarhed er meget vigtig i forbindelse med emballering og håndtering af fx. fødevarer og medicin. Produktets batchnummer osv. giver os mulighed for at følge produkterne bagud i systemet i tilfælde af uregelmæssigheder.

Tæt kontakt med vores leverandører

Vi er undervejs i tæt kontakt med vores leverandør, der bl.a. modtager prøver på den vare, som vores kunde har reklameret over. Dialogen er hurtig og effektiv, så du som kunde hurtigt kan få det svar og den dokumentation, du har brug for.

“Vi finder en løsning…”

Når vi er i tæt dialog med både kunde og leverandører, kan vi vende hurtigt tilbage med en løsning. Det har betydning for vores kunder, så opgaver og produktioner ikke går i stå.

Certifikater på den gode kvalitet

Bluepack ApS indhenter de certifikater og erklæringer, der er brug for, når vores fleksible emballageløsninger skal være en del af vores kundes løsning til håndtering og transport af gods.

Registreret hos Fødevarestyrelsen

Som leverandør til fødevarebranchen er Bluepack ApS registreret hos Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen kommer årligt forbi til en kontrol af vores papirer og dokumentation.

Har du spørgsmål?

Tag kontakt til os med det samme - vi sidder altid klar til at hjælpe.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing