Bluepacks historie er solid erfaring

Behovet for emballage hos private og erhvervsvirksomheder (f.eks. industri og detail) har ændret sig markant, siden Bluepack ApS blev etableret i 1953. Vi har løbende udviklet og justeret vores sortiment af emballageløsninger, så det til enhver tid afspejler kundernes skiftende behov. Og hele tiden har vi taget solid erfaring med os.

Stærke på storsække siden 1980’erne

I 1953 blev Dansk Sække Import A/S etableret, som i dag er Bluepack ApS. Dengang fyldte landbruget meget med en stor efterspørgsel efter jutesække til korn.

Landbruget er stadig en stor del af vores kundekreds, men der er i dag kommet mange nye kundetyper til.

I 1980’erne var Bluepack ApS en af de første virksomheder, der begyndte udviklingen af storsække, der matchede en helt ny og større volumen i en række brancher. Storsække viste sig som en rationel emballagetype, der sikrer slutkunderne prisgunstige leverancer af store mængder råvarer til døren. Storsække er i dag på alle måder Bluepacks største emballageartikel.

Datterselskab i Sverige

I 1999 opkøbte Bluepack ApS sin afdeling i Sverige. Datterselskabet ligger i Löddeköpinge, hvor det servicerer det svenske marked.

Nye produkter og muligheder

Siden Bluepacks etablering er der kommet flere og flere tekniske materialer og muligheder til. Plast er et godt eksempel på en materialetype, der har givet mange muligheder for moderne og fleksible emballager. Andre nyere muligheder er folie- og laminatemballager.

Hos Bluepack ApS vurderer vi konstant, på vores kunders vegne, om der udvikles nye emballagetyper, der giver nye muligheder for nye og endnu mere fleksible emballageløsninger.

Teamwork der holder på den lange bane

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Bigbags og plastfolie er hjemmebane for Bluepack ApS, hvor et hold kompetente medarbejdere har specialiseret sig i løsninger, der løfter opgaven.

Vi leverer serviceorienteret teamwork, der holder på den lange bane. Både for os og vores kunder. Og vi lægger vægt på, at Bluepack ApS skal være en arbejdsplads, hvor det er sjovt at gå på arbejde.

Ansvar til den enkelte

Organisationen hos Bluepack ApS er flad med masser af ansvar til den enkelte medarbejder. Det betyder, at du som kunde er i dialog med medarbejdere, der har viden og kompetence til at hjælpe dig videre.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing